Project Description

Meestal zetten we ze in een hekkenlijn om deze vaak lange saaie (zwarte) afrastering minder aanwezig te laten zijn en kleurrijk op te vrolijken. Zo zijn de contouren van het festival terrein ook mooi duidelijk aangegeven. Zelfs van buiten ziet het er zo een stuk leuker uit. 
Qua kleuren kan het fraai zijn om in reeksen te werken d.m.v. bepaalde kleuren combinaties te gebruiken. Alles op regenboog volgorde werkt ook altijd goed, maar kris kras door elkaar heen geeft ook een erg vrolijk beeld.

Totaal 500 kleurrijke vlaggen op een lange bamboestok, in 25 kleuren uit het spectrum: licht roze, donker roze, bordeaux, rood, oranje, vel oranje, geel, goud geel, licht groen, donker groen, turquoise, licht blauw, donker blauw, paars. Ook de kleuren bruin, grijs, zwart en wit.
 Allen handgemaakt en uitgevoerd in effen egale stof van ongeveer een vierkante meter groot, aan bamboestokken van 420 cm lang.

Voor meer informatie en prijzen verwijzen we graag naar onze speciale vlaggen verhuur website.

  • Wordt door ons geplaatst.

  • Gemakkelijk en snel neer te zetten.

  • In/aan objecten/hekken te bevestigen.

  • Meer dan 750 meter bouwhek mee te versieren.

Plaatsing:

De vlaggen worden bij voorkeur alleen in/aan de hekkenlijnen geplaatst om eventuele vandalisme of diefstal zoveel mogelij te beperken. Opbouw is een dag voor het evenement en afbouw de ochtend na het evenement tenzij anders besproken. Vervoerskosten zijn op basis van het aantal kilometers.

Extra mogelijkheden:
In overleg los te plaatsen in de grond a € 5,- extra per vlag.
 We bieden ook de mogelijkheid tot het voorzien van een bedrukking van tekst of logo vanaf € 75,- per vlag (koop), bij grotere oplages zakt de prijs. 
Het is ook mogelijk om voor jullie evenement iets speciaals te ontwerpen, dus neem vooral contact op als je iets anders wil!