We zijn gevraagd door de Project Studio om voor de Dutch Design Week de beschildering en inrichting te verzorgen voor het (W)EGO hotel van Mvrdv (Winy Maas) en The Why Factory (TU Delft). Het complex stond op op de Markt in Eindhoven en was een soort “tijdelijk hotel” welke bestond uit 9 vertrekken met allen compleet verschillende indelingen, groottes en kleuren, een soort “Tetris op vrij grootte schaal”. Ook had elke ruimte een eigen thema met bijbehorende inrichting, beschilderd in corresponderende kleuren met de ruimte zelf. Gedurende het evenement waren enkele vertrekken door publiek te bezoeken.

Werkwijze:

Alle benodigde panelen zijn door AssinkHout op maat gezaagd en vervolgens door ons beschilderd in 9 verschillende kleuren. Ook de complete inventaris is door ons beschilderd in de 9 corresponderende kleuren. Vervolgens is het op de Markt in Eindhoven in elkaar gezet en daarna door ons ingericht en afgewerkt.

Met behulp van een flink team hebben we dit project mogelijk gemaakt binnen zeer korte tijd. Het bestond uit drie gedeeltes;

-Allereerst het schilderen van honderden panelen in 9 verschillende kleuren.

-Deel twee was het schilderen van de complete inventaris van alle 9 kamers. De gehele inrichting van elke ruimte is voorzien van iig. douche, toilet, wastafel, bed en 2 krukjes. Verder had elke ruimte specifieke spullen behorende bij het thema.

-Laatste was alles in de ruimtes te plaatsen, vast te zetten en op te hangen.