Project Description

We kregen we de opdracht om een doolhof van 400 m2 te bedenken, te ontwerpen en uit te voeren voor het Amsterdamse Winterparadijs in de RAI. Dit alles hebben we uitgewerkt in “winterse Alpen” sfeer dmv. veel gebruik van hout (blokhut) en wit (sneeuw).

Het was een hele beleving om de uitgang te vinden en het bood talloze gangen waar je jezelf eventjes heerlijk kon verliezen en je kon doen verdwalen. Onderweg waren enkele fotohoekjes waar leuke foto’s gemaakt konden worden. Hierbij leek het of je echt in de bijpassende setting aanwezig was, bijvoorbeeld skiënd op een piste of klimmend aan een bergwand.

Halverwege de route stond een uitkijktoren in de vorm van een chalet waarbij men bovenin het hele doolhof kon overzien en zelfs kon genieten van het uitzicht over het gehele sneeuwparadijs.